Een woning in Spanje taxeren

Een betrouwbare taxatie van een woning in Spanje

✓ 80+ Taxaties voor een hypotheek verzorgd

Woning taxatie in Spanje

Door onafhankelijke taxateurs

Hypotheek in Spanje Direct helpt bij het verkrijgen van taxaties van woningen in heel Spanje. Hierin schakelen wij een professioneel taxatiebureau in om de woningwaarde te bepalen, maar óók de eerste check doet op de kadastergegevens van de Spaanse woning die je wilt aankopen.

Zo kun je snel je hypotheek en dus financiering regelen. Wij raden aan dit te combineren met juridische hulp in Spanje. Wij schakelen een erkende & onafhankelijke taxateur in, die een taxatie uitvoert die geldig is voor alle Spaanse banken. De doorlooptijd is gemiddeld 10-15 werkdagen, van het bezoeken van de woning tot het ontvangen van het taxatierapport.

Na de technische keuring op locatie wordt de documentatie en taxatierapport binnen 5 dagen opgeleverd!

De kosten van een taxatie variëren in Spanje op basis van de (geschatte woningwaarde). Als vuistregel kun je nemen dat de kosten 0,15% van de woningwaarde zijn met een minimum van €360,- Daarnaast betaal je eenmalig een fee van aan Hypotheek in Spanje Direct als aanbetaling om dit voor jou op afstand te regelen.

Spaanse hypotheek consultant

Vraag een professionele taxatie aan:

De taxateurs van Spaanse Hypotheek zijn door de Centrale bank van Spanje erkend en gecertificeerd en worden geaccepteerd door alle banken in Spanje.

Voordelen van Hypotheek in Spanje Direct

Hypotheek in Spanje Direct regelt voordelig en snel jouw taxatie via een erkende en onafhankelijke taxateur. Dit betekent dat de taxatie ook door de Spaanse banken wordt erkend. Dit is noodzakelijk als je de woning wilt financieren met een hypotheek.

https://www.hypotheekspanjedirect.nl/wp-content/uploads/2021/05/cropped-Favicon-Hypotheek-in-Spanje-Direct.png

Wat klanten zeggen...

Richard

“Mijn partner en ik waren zelf bezig met verschillende banken in Spanje maar dit duurde allemaal erg lang. Vanaf het moment dat wij de hulp van Hypotheek in Spanje Direct inschakelden, kwam alles in een versnelling. Wij hebben nu ons huis, zelfs met alle beperkingen tijdens de coronacrisis redelijk snel kunnen kopen.”

9,1 score

Onze gemiddelde klantbeoordeling

12+

Ervaren partners in ons netwerk

7 jaar

Ervaring met banken in Spanje

Advies door Hypotheek in Spanje Direct

Heb je hulp of advies nodig om een keuze te maken? Ons team van adviseurs staat iedere werkdag voor je klaar om jou te helpen. Geheel vrijblijvend en met een heldere Nederlandse aanpak.