Voor partners & makelaars in Spanje

Zekerheid van een hypotheek voor je klanten + voordelen voor jou als partner.

✓ Wij zorgen voor een transparante financieringscheck

Wij checken de financierings-mogelijkheden van jouw klant.

Je wilt als makelaar of adviseur het beste voor je klant bieden in hun zoektocht naar een droomwoning in Spanje. Maar daarvoor hebben zowel jij als de klant zekerheid nodig over de financiering. Zowel voor het maximaal haalbare als een haalbaarheidstoets indien er een woning op het oog is.
Wij bieden duidelijkheid of de bank wel een hypotheek gaat verstrekken.

Hiervoor toetsen wij eerst de klant (op eisen van de bank). Vul hiervoor de klantgegevens in en de naam van jouw (makelaars)kantoor. Je ontvangt dan het formulier om de (hypotheek)gegevens met de klant in te vullen. Óók de klant ontvangt een mail van ons, zodat ze het eventueel zelf kunnen invullen.

Is de berekening positief? Dan ontvang je van ons een seintje of wij de financiering voor de klant kunnen regelen, óf dat deze dit zelf kan doen. Als partner ontvang jij mogelijk een commissie.

Liever zelf onze tools (whitelabel) aanbieden?

Heb je interesse om zelf een calculator en leadgeneratie tool aan te bieden voor je klanten? Helemaal in je eigen huisstijl? Dat kan. Stuur een berichtje naar team@hypotheekspanjedirect.nl

Vul hier het partnerformulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw gegevens*
Klantgegevens*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De gegevens dienen volledig ingevuld te worden. Indien de gegevens juist zijn ingevuld wordt je als partner toegevoegd aan ons affiliate netwerk, waardoor we commissies kunnen uitkeren. Bij onjuist invullen vervallen de rechten op commissie.

Voordelen van Hypotheek in Spanje Direct

Door gebruik te maken van ons partneraanbod bied je als makelaar meer waarde voor je klanten. Onze indicatie is normaal voor een vaste prijs verkrijgbaar, maar bieden wij aan partners voor een gereduceerde prijs aan. Daarnaast wordt je opgenomen in ons affiliate systeem. Als de betrokkene een gezamenlijke klant wordt, ontvang je een commissie van ons voor het aanleveren!

Download hier het infodocument partnerprogramma

https://www.hypotheekspanjedirect.nl/wp-content/uploads/2021/05/cropped-Favicon-Hypotheek-in-Spanje-Direct.png
Spaanse hypotheek consultant

9,1 score

Onze gemiddelde klantbeoordeling

12+

Ervaren partners in ons netwerk

7 jaar

Ervaring met banken in Spanje