Juridische hulp in Spanje

Juridisch geholpen bij een Spaanse woningaankoop

✓ 60+ woningaankopers bijgestaan

Wat houdt onze juridische hulp in?

Met onze juridische hulp helpen wij jou bij alle zaken omtrent de aankoop van een woning in Spanje. Onze (Nederlandstalige) advocaten in Spanje helpen o.a. bij aankoopbegeleiding, het checken van contracten en vergunningen of de verificatie van het onroerend goed. Perfect om zekerheid te creëeren voor je woningaankoop en ongewenste en dure verrassingen voor te zijn.

Daarnaast kun je ook terecht voor andere zaken, zoals een volmacht voor het aanvragen van een NIE nummer of het regelen van de juiste documenten (online). Bekijk ook welke documenten je direct online kunt bestellen.

Wil je graag meer weten over onze juridische hulp in Spanje? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Juridische hulp in Spanje

Bij een woningaankoop

De aangesloten advocaten zijn er om je juridisch te assisteren bij je aankoop. Heb je een specifieke vraag of juist een algemene kwestie? Vraag vrijblijvend informatie over juridische hulp in Spanje op. Wij laten je graag weten of en hoe we je verder kunnen helpen:

Vraag juridische hulp aan:

maximale financiering spaanse bank

Voordelen van Hypotheek in Spanje Direct

Via Hypotheek in Spanje Direct regel je juridische hulp snel, zelfs vanuit Nederland. Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur reactie van een specialist ontvangt. Ondanks dat wij snel werken is een aanvraag bij ons gewoon vrijblijvend, zonder addertjes onder het gras.

https://www.hypotheekspanjedirect.nl/wp-content/uploads/2021/05/cropped-Favicon-Hypotheek-in-Spanje-Direct.png

Wat klanten zeggen...

Pieter

“Het team van Hypotheek in Spanje Direct heeft ons fantastisch geholpen.

Ik kan mij alleen maar aansluiten bij de rest van de beoordelingen. Zeer snelle en goede service.

Dankzij hun goede netwerk was onze spaanse bankrekening, en NIE nummer heel snel geregeld vanuit Nederland. Hierdoor hebben wij onze tweede woning in spanje snel kunnen doorzetten.

Helemaal top!

9,1 score

Onze gemiddelde klantbeoordeling

12+

Ervaren partners in ons netwerk

7 jaar

Ervaring met banken in Spanje

Woningaankoop in Spanje met Hypotheek in Spanje Direct

Wil je graag een woning kopen in Spanje en wil je jouw financiering zorgvuldig, snel, online en voordelig geregeld hebben? Ons team van specialisten staat iedere werkdag voor je klaar om jou te helpen. Voordelig, snel en direct, helemaal volgens een heldere Nederlandse aanpak.