Bereken je maximale hypotheek in Spanje!

Wij helpen je graag bij de financiering van je droomhuis in Spanje. Een eerste stap in je aankoop is weten hoeveel je kunt lenen in Spanje voor je financiering (en hoeveel je zelf dient mee te nemen). Wij kunnen deze financieringsberekening zeer snel en uitgebreid voor je doen!

Maximale hypotheek Spanje berekenen

Bespaar tijd en kosten met Hypotheek in Spanje Direct

Bij ons regel je de beste hypotheek in Spanje snel, online en dus voordelig. Zelf en met persoonlijk advies. Je regelt alles vanuit een stoel en bespaart zo duizenden euro’s! Denk alleen maar aan vliegtickets, hotelkosten, bezoeken banken etc.

Kosten koper huis kopen spanje

Voordelen van Hypotheek in Spanje Direct

Geen extra afsluitprovisie bij de Spaanse Bank

Wij bemiddelen voor de beste condities

Zelf je hypotheek online berekenen en afsluiten bij een Spaanse bank

Veilige uploadmogelijkheid om je gegevens naar ons te sturen voor dossiercontrole

https://www.hypotheekspanjedirect.nl/wp-content/uploads/2021/05/cropped-Favicon-Hypotheek-in-Spanje-Direct.png

Wat klanten zeggen...

Gerrit

“Ik ben vlot en goed geholpen met het vinden van de juiste Spaanse bank voor mijn hypotheek. Ben vriendelijk geholpen en er werd accuraat gereageerd op mijn vragen. Hartelijk dank!!”

Bereken je Hypotheek

Snel

Transparant

Eerlijk

Nederlands

Over Hypotheek in Spanje Direct

Bij Hypotheek in Spanje direct bieden we jou op de voordeligste online hypotheekoptie, die je zelf kunt regelen met onze hulp. Wij helpen Nederlanders en Vlamingen die reeds in Spanje wonen of vanuit Nederland in Spanje een woning aan willen kopen. Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van kopers in Spanje. Wij werken snel, correct, transparant, en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel je Spaanse droomwoning kunt betreden. Alles in je eigen taal uiteraard!
Stap 1

Bereken je hypotheek in Spanje

Gebruik onze maximale berekeningstool om snel en makkelijk je maximale hypotheek en netto maandlasten te berekenen in Spanje. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 2

Regel zelf je hypotheek met onze hulp!

Met onze hulp regel je zelf online, snel en voordelig je hypotheek bij een Spaanse bank. WIj helpen je met het hele proces en zorgen dat je de beste condities krijgt voor je financiering.

Stap 3

Champagne en een droomwoning in de zon

Wij houden jou gedurende het traject volledig online op de hoogte. Zo weet je precies wanneer de champagne koud gezet kan worden en je kan gaan genieten van je droomhuis in Spanje. Felicidades!

9,1 score

Onze gemiddelde klantbeoordeling

12+

Ervaren partners in ons netwerk

7 jaar

Ervaring met banken in Spanje

Advies door Hypotheek in Spanje Direct

Heb je hulp of advies nodig om een keuze te maken? Ons team van adviseurs staat iedere werkdag voor je klaar om jou te helpen. Geheel vrijblijvend en met een heldere Nederlandse aanpak.