Logo Hypotheek in Spanje Direct

Hypotheekindicatie

Ontdek hoe je eenvoudig voor je Spaanse woning aankoop

Vul je financiële gegevens in en wij doen de rest. Wij maken complexe berekeningen eenvoudig en stellen een heldere hypotheekindicatie op voor je Spaanse woningaankoop.
Nadat je onze berekening hebt gebruikt, heb je gegarandeerd een duidelijk beeld van jouw (on)mogelijkheden voor een financiering van je droomwoning in Spanje.

  • Al aangevraagd door 480+ mensen!
hypotheekindicatie rapport example

Een financiering aanvragen in Spanje kan een uitdaging zijn

Onze hypotheekindicatie geeft je kraakhelder inzicht in hoe je jouw Spaanse droom financiert

Duidelijk & simpel

Geen complexe financiële termen, maar een eenvoudig en duidelijk rapport, met gegevens die ertoe doen voor jouw aankoop.

Tijdsbesparend

Voor onze hypotheekindicatie hoef je niet weken je wachten op een gesprek. Binnen 30 minuten krijg je de indicatie opgestuurd naar je e-mail.

Betere financiële beslissingen

Met dit indicatierapport maak je betere keuzes. Zowel in de aankoopcategorie van je Spaanse woning, als in onderhandelingen met je makelaar.

Dit is wat je ontvangt:

HSD boekje

Een rapport van 20+ pagina's met data en gegevens op basis van jouw input. Onze berekeningen op maat geven vervolgens een duidelijk beeld over jouw aankoopsituatie. Het is niet eens nodig om te bespreken met een hypotheekadviseur om het te begrijpen. De indicatie geeft o.a. terug:

  • Je maximale aankoopsom
  • De gerelateerde hypotheeksom
  • De benodigde eigen inbreng
  • Kosten koper in Spanje
  • Je toekomstige vaste lasten
  • Maandelijkse ruimte voor een Spaanse aankoop
  • Het mogelijk verschil tussen eigen vermogen en benodigd eigen vermogen

Er zijn ontzettend veel voorwaarden, vereisten en vuistregels die ertoe doen als je een financiering wilt voor een aankoop in Spanje. In onze hypotheekindicatie lichten wij het meeste in duidelijk taal toe. Zo weet je hoe het zit en waar je rekening mee dient te houden.

Het hypotheekproces kent hierna weinig verrassingen meer voor jou!

Op basis van jouw input stellen wij een hypotheekadvies op, dat door AI wordt gegenereerd. Deze zorgt voor een consistente feedback en duidelijk plan van aanpak op basis van jouw gegevens.

Uiteraard is het mogelijk om dit advies later met een menselijk hypotheekadviseur te bespreken.

Investering

Heldere en duidelijke prijs

Wij rekenen geen percentages of brengen onduidelijke abonnementen in rekening. Je betaalt gewoon een vaste lage prijs vooraf.

Geen addertjes onder het gras, wél alle informatie voor een fractie van de kosten voor een adviseur.

  • Al aangevraagd door 480+ mensen!

Support

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog vragen hebt. Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden, of als er nog meer vragen zijn: stuur ons een e-mail.

Na aankoop sturen wij jou een gepersonaliseerde PDF naar je e-mail, zodat je zelf direct jouw financiële situatie kunt bekijken.

Je kunt hier een inkijkexemplaar bekijken. Uiteraard bevat de volledige versie nog véél meer informatie en tips (20+ pagina's)

Benieuwd of je een Spaanse woningaankoop kunt financieren?

Dan is onze gepersonaliseerde hypotheekindicatie dé route naar het antwoord hierop. Wacht dus niet langer, vul de indicatie in en bestel deze via Hypotheek in Spanje Direct: